ANGAJARI VIDEOCHAT

 

Te asteptam la o cafea si o discutie mai detaliata privind aces job

In studioul de videochat Aphrodite conditiile de munca sunt foarte bune, ne ocupam de trainingul fiecarui model – trainingul va fi gratuit, oferim intimitate si siguranta. Fiecare statie de lucru este una individuala, confortabila, moderna, internetul este de calitate si calculatoarele adecvate activitatii de videochat dotate cu camere video HD si lumini profesionale.

Pe scurt, oferim confort si seriozitate si ne dorim sa obtinem calitate, nu cantitate.

Te asteptam la o cafea si o discutie mai detaliata privind aces job.


Program de lucru


Programul este structurat pe 3 ture:
  • Tura de dimineata de la 7:00-15:00 cu o ora pauza de masa
  • Tura de dupa-amiaza de la 15:00-23:00 cu o ora pauza de masa
  • Tura de noapte de la 23:00-7:00 cu o ora pauza de masa

Programul in studioul de videochat Aphrodite este astfel structurat pentru un maxim de flexibilitate si performanta

Acceptam modele care sa lucreze si de acasa.


Nu exista un numar maxim de ore lucrate pe saptamana. Au existat cazuri in care modele au lucrat si 70 de ore pe saptamana. Daca doriti sa stati peste orele normale acest lucru va fi aranjat direct cu managerul pentru fiecare caz in parte.

Am organizat turele astfel incat toate modelele sa poata avea sanse egale in privinta traficului pe site-uri. Te asteptam cu cea mai mare placere pentru a stabilii un program adecvat pentru tine. Insa si acest domeniu trebuie tratat ca si un job . Colaboram cu site-uri de videochat din intreaga lume, ceea ce confera trafic in orice monet al zilei, indiferent daca lucrezi in tura de dimineata, dupa-amiaza sau noapte. Colaborarea noastra cu site-urile de profil ne situeaza modelele noastre pe primele pagini ale site-urilor de profil.

Aphrodite Studio nu poate si nu va fi egalat de nimeni in viitorul apropiat

Open chat