AVANTAJE

 

Ne-am gandit sa iti prezentam avantajele colaborarii cu studioul de videochat Aphrodite

Aphrodite
Iti alegi singur programul saptamanal

Tu iti alegi tura pe care vei lucra in fiecare zi in care doresti sa vii la munca. Programul ti-l poti schimba oricand, tu alegi cand si cum vii la munca.

Aphrodite
Vei beneficia de contract din prima zi

Astfel vei putea sa iti iei adeverinta de asigurat pentru doctor, sau sa soliciti un imprumut de la banca. Vei beneficia de somaj, si cand va fi cazul de pensie.

Aphrodite
Ai parte de sedinte foto si training profesional gratuit

Vei beneficia de instruire profesionala, ghid de limbi straine si mai multe sedinte foto la diferite perioade de la angajare. Totul gratuit pentru ca te apreciem.

Aphrodite
Nu ti se impune nici un target

In unele studiouri videochat ti se impune sa faci o anumita suma de bani pentru a primi comision de 50% de exemplu. La noi nu, oricat faci ti se va plati corect.

Aphrodite
Beneficiezi de suport tehnic non stop

Oricand esti la munca, si intampini o problema tehnica va fi cineva care sa te ajute in cel mai scurt timp. Astfel tu nu vei avea intreruperi in programul de lucru.

Aphrodite
Acces securizat si destinat exclusiv angajatilor

In studioul nostru au acces doar angajatii firmei. Nu primim parinti, prieteni, frati sau surori. Intimitatea ta este cea mai de pret.

Aphrodite
Plata garantata a tuturor incasarilor

Pe tine ca model videochat in studioul Aphrodite nu te afecteaza cu nimic daca noi nu ne primim banii de la unul din site-urile partenere. Tu vei fi platit oricum!

Aphrodite
O relatie profesionala bazata pe respect, mult respect

In studioul nostru de videochat respectul este foarte important. Ne respectam modelele si le apreciem. Toata lumea este egala, fara diferente.

Aphrodite
Toate dotarile sunt intretinute in permanenta

Toate dotarile si anexele studioului sunt mentinute in permanenta in stare perfecta de functionare si sunt mereu de ultima generatie. Pentru ca tu sa ai tot confortul.

Aphrodite
Primesti bonusuri si participi la concursuri

Ca model angajat al studioului de videochat Aphrodite din Bucuresti, ai parte de bonusuri, ai acces la concursurile organizate de noi. Pentru ca meriti!

Aphrodite
Ai parte de cele mai profitabile site-uri exclusiviste

Pentru ca Aphrodite este un studio de videochat important si cu vechime pe piata, avem contracte exclusive cu cele mai profitabile site-uri din domeniul videochat!

Aphrodite
La noi in studio nu primesti penalizari

Spre deosebire de alte studiouri de videochat, la noi in studio, nu vei primi penalizari. Banii tai sunt doar ai tai si nu atentam la ei.

Aphrodite
Ai parte de confidentialitate totala

In studioul Aphrodite datele tale personale si faptul ca lucrezi la noi sunt confidentiale. Site-urile pe care lucrezi au accesul romanilor blocat, ca tu sa nu iti faci griji ca te va vedea cineva cunoscut.

Aphrodite
Ai parte de intimitate

In studioul nostru de videochat posturile de lucru sunt separate, modelele de videochat lucrand singure in camera de lucru.

Aphrodite
Poti lucra pe cate site-uri vrei

In studioul de videochat Aphrodite poti alege dintr-un numar de 25 de site-uri de videochat, iar daca doresti cont pe un anume site, noi ti-l putem crea in cel mai scurt timp.

Aphrodite Studio nu poate si nu va fi egalat de nimeni in viitorul apropiat

Open chat