ECHIPA

 

Echipa este alcatuita din manageri si traineri cu o vechime de peste 8 ani in acest domeniu

Venim cu acest studio de videochat in intampinarea ta pentru a-ti explica in detaliu domeniu, pentru a-ti raspunde la cat mai multe intrebari, este un domeniu in continua schimbare, in continua accensiune, de aceea avem un plan bine pus la punct ce avem ca target formarea de modele si maximizarea castiguriilor acestora.

Modele fete si baieti care lucreaza in studioul de videochat Aphrodite sunt mereu in atentia echipei de profesionisti, echipa care sta la baza accensiunii modelelelor pe site-urile de profil. Echipa de profesionisti a studioului Aphrodite formata din manageri, trainer, admini, partea tehnica, fotografi stau la dispozitia medelelor, acordandu-le asistenta 24 din 24, indiferent de natura si gravitatea problemei supusa dezbaterii. Astfel, modelele se simt in siguranta, motiv pentru care prestanta lor este de o calitate superioara, profesionalismul si devotamentul lor fiind remarcat de catre clientii platitori, care continua sa revina la noi, in speranta obtinerii unui timp de calitate in compania modelelor de la Aphrodite Studio.


Inca din clipa in care vei pasii in incinta APHRODITE STUDIO vei simtii o atmosfera calda si primitoare, ca acasa… Camerele de lucru au fost decorate exact pe acest principiu ACASA pentru a mentine atmosfera la locul de munca relaxata.

Aphrodite Studio nu poate si nu va fi egalat de nimeni in viitorul apropiat

Open chat